!
Известие
Collapse
No announcement yet.
работи странно...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от d840 Покажи съобщениеколеги помагайте... днес си оставих алфата (145 , 1.6 боксер) при 1 майстор да сваля стартера за врулки ... та чпвека е трябвало да сваля генерацията за да стигне до стартера... и дотук добре.. сменил там втулките на стартера , зимам си колата следобеда аз, и о6те при тръгването ми направи впечатление че няма мощност.. като и подам рязко газ , приглъхла и чак тогава почва да набира, но някакси по-спънато... какво може да е направил тоя "майстор".. защото и да го питам наи-вероятно ше се напрай на разсеян че нищо не знае... и ми прави впечатление че мени оборотите след като и дам газ... дали може да е прегънал тръбата за гурнетата назад... какво може да е според вас? .. мерси предварително
Ако съм се оказал прав, по-добре смени майстораAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от d840 Покажи съобщениеднеска му се пбадих да го питам, какво е направил... свалял е и въздушния филтър, и казва Че имало 1 вакум разкаЧен и той само го закачил.. дали лъже??? или тоя вакум нещо е запушен и да го разкача пак...
Първоначално публикувано от и.петров Покажи съобщениекато е бутал генерацията да не е направил нещо на ламбд сондата или да не я закачил.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Сондата не може да направи чак такава голяма поразия!
Казаха ти го много ясно!
Или някой от вакуумите ти е изваден,а те не са толкова много:На МАП сензора,на маркучето за бензинови пари,за регулатора на налягане,за картерните газове (говоря за малкия) и дебелия за сервото на спирачките,като първия и последния са най-проблематичните или както ти каза Боби-33, майстора се е сбъркал и ти е защипал с колектора някой чарк или кабел.
Всъщност там понякога попадат кабелите за динамото,както и за няколкото датчика,които се въдят в тоя ареал!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от PoByRkAn Покажи съобщениеКолега,имах такъв проблем преди време.При мен се получи от зацапани свещи ... Успех !!!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment